gedicht

De babykamer van Kirstin

100 0500Over een aantal weken verwacht Kirstin haar baby. Voor de inriching van de babykamer maakte ze dankbaar gebruik van spulletjes van de Ruilwinkel. Maar ze voegde daar ook heel wat creativiteit van zichzelf aan toe.

Het hemeltje van het ledikantje is van een coupon vitragestof. Het zilveren hartje is een muziekmobieltje. Het hartje is gemaakt van de verduisteringsstof van een rolgordijn. Een stuk dat ze over had gehouden, omdat een rolgordijn uit de Ruilwinkel ingekort moest worden. Een muziektrekpopje van de Ruilwinkel werd uit elkaar gehaald en het mechanisme is er uitgehaald en in het hartje geplaatst.

Het popje is weer dichtgenaaid en ook nog steeds bruikbaar. Aan het hartje kwam een koordje met een gordijnroede die zilverkleurig is gespoten. Ook een Nijntje-pop uit de Ruilwinkel werd met zilververf gespoten.

De gordijnen zijn van een stof van de markt, maar aan de achterkant zit verduisteringsstof die Kirstin in de Ruilwinkel vond. Het kussen is een restje gordijnstof.100 0492

De Nijntje-tuimelaar op de andere foto heeft Kirsten samengesteld uit een andere tuimelaar, het hoofd van een Nijntje-knuffel en stofjes die passen bij de andere spulletjes in het kamertje.

Een resultaat om trots op te zijn.