gedicht

Modereportage

10173659 825324637495460 6053382819218932405 nBerbel Nijsse, fotografe komt regelmatig in de Ruilwinkel en neemt dan graag bruikbare spullen mee, niet alleen voor haar kinderen maar ook voor het maken van foto's.

In gesprek met ons kwamen we op het idee om een keer vanuit de Ruilwinkel een fotoshoot te maken met amateur-fotografen en -modellen. Zo gezegd zo gedaan en de resultaten kunt u op de foto's die men aan leverde bewonderen.

Op zaterdagmorgen 3 mei 2014 kwamen modellen en fotografen bij elkaar. Als eerste zochten de modellen in de collectie van de Ruilwinkel naar geschikte kleding, schoenen en sieraden. De fotografen kozen een mooie, groene locatie. Eén van de fotografen woont in de buurt van Brussel en heeft de moeite genomen om hieraan mee te doen. De andere twee fotografen komen uit de buurt van Goes.

Het resultaat een fotoreportage waarmee we kunnen laten zien dat je met kleding, schoenen en sieraden van de Ruilwinkel er heel mooi uit kunt zien. Dank aan alle fotografen en modellen die belangeloos mee werkten. Het resultaat vindt u op de fotopagina.

Wanneer u ook leuke foto's heeft van spullen en wilt laten zien aan andere klanten wat u daarmee deed nadat u ze kocht in de ruilwinkel stuur ze dan naar ons op!