gedicht

Ruilwinkel en klussendienst met vakantie

Vanwege de vakantie van de klussendienst worden er even geen klussen uitgevoerd via de Ruilwinkel.
Mocht u een klusje hebben wat kan wachten tot na 17 augustus, dan kunt u dat natuurlijk wel doorgeven. Maar pas na die datum worden er weer klussen uitgevoerd. Houdt u er rekening mee, dat er korte wachtlijst is.

Wie kan een beroep doen op de klussendienst?

Niet iedereen komt  in aanmerking voor de klussendienst.  De medewerkers helpen mensen die vanwege gebrek aan netwerk, familie en geld klussen hebben die ze niet kunnen (laten) uitvoeren. We willen echt mensen als het ware uit de brand helpen. Ook moet een klus kunnen worden uitgevoerd binnen 4 uren. Voor de aanvragen en voorwaarden kunt u langs komen bij de Ruilwinkel. Ook als u twijfelt of u in aanmerking komt.

We wensen iedereen een fijne zomer en denkt u aan onze zomersluiting! Wij sluiten de deuren op vrijdag 31 juli om 16.00 uur en openen ze weer op maandag 17 augustus om 13.00 uur!

Zomerkleding inleveren kan nog tot 15 september.

Een veel gestelde vraag is of we nog kleding aan nemen: u mag kleding brengen 5 stuks per week per klant seizoensgebonden, tot en met half september nemen wij zomerkleding aan en vanaf 1 oktober beginnen we met het najaar- en winterkleding.