gedicht

Nldoet in Goes-West

NLdoetVrijdag 11 en zaterdag 12 maart is er weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook in Goes-West, de wijk van de Ruilwinkel, gaan er vrijwiligers aan de slag.

Vrijdag 11 maart vanaf 14.00 uur gaan vrijwilligers, waaronder Burgemeester Verhulst hapjes verzorgen voor bezoekers en vrijwilligers van Ruilwinkel Goes. De vrijwilligers worden in het zonnetje gezet vanwege hun inzet. Ook bestaat de Ruilwinkel deze maand 9 jaar.

 Zaterdag 12 maart vanaf 9.00 uur gaan inwoners uit Goes-West en vrijwilligers van ABN AMRO samen met wijkwethouder Alssema aan de slag om de speeltuin bij in Rommerswalestraat op te knappen.  Er worden pannenkoeken gebakken voor alle inwoners van de wijk die langs komen en ook voor de bewoners van de Zuidwester aan de Rommerswalestraat. De Jumbo-supermarkt uit Goes werkt hieraan mee. In het restaurant en keuken van de Zuidwester worden de pannenkoeken. Dus kom even langs en loop binnen.

Om 13.00, 14.00 en 15.00 uur verzorgen de Westside Linedancers een optreden. De hele dag is er gezellige muziek van Radio Nomen Nescio.