gedicht

Ruilwinkel Goes bestaat 10 jaar!

Bij de Ruilwinkel is het vrijdag 17 maart 2017 groot feest! De reden van dat feestje is dat de Ruilwinkel alweer 10 jaar bestaat! Reden genoeg voor een verjaardagspartijtje. De medewerkers van de Ruilwinkel nodigen iedereen uit om het feestje mee te vieren op vrijdag 17 maart 2017 vanaf 13.00 uur.

Om 13.00 uur zullen burgemeester en wethouders aanwezig zijn om de Ruilwinkel te feliciteren. Inmiddels is ook de 10.000ste deelnemer ingeschreven die deze dag in de bloemetjes gezet zal worden. Ter ere van de verjaardag van de Ruilwinkel is er een jubileumboek samengesteld waar betrokkenen van de winkel een bijdrage aan hebben geleverd. Het boek wordt gepresenteerd door Wethouder van der Reest samen met Dhr. Maarten Sas, directeur van de RWS. Nel Bouterse heeft het boek voorzien van de geschiedenis van de Ruilwinkel door de jaren heen. Geschiedenis (zoals het winnen van het appeltje van Oranje in 2009) en verhalen van klanten, vrijwilligers en andere betrokkenen wisselen elkaar af met anekdotes en maken herinneringen en emoties los. Alle vrijwilligers die betrokken zijn bij de winkel en degene die een bijdrage hebben geleverd aan het boek krijgen een exemplaar deze middag.

Maar er is meer die middag, voor iedereen een drankje en een hapje. Zolang de voorraad strekt is er een presentje in de sfeer van de Ruilwinkel: dus praktisch en duurzaam. Er zal gezellige muziek zijn en de kinderen die een kleurplaat hebben ingekleurd kunnen een "lekkere" attentie ophalen. De kleurplaten zijn in de winkel op te halen.

Wij hopen u te mogen begroeten tijdens het 10-jarig jubileum!